10 februari 2015

6 dingen die ieder meisje doet/heeft gedaan

Hoi allemaal!

Ik denk dat volgend artikel heel erg herkenbaar zal zijn, het gaat namelijk over de (gekke) dingen die ieder meisje doet! Veel plezier bij het lezen:)


1. Teveel elipeleren
Soms ben je iets te enthousiast geweest en heb je haartjes weggehaald die daar nog moesten blijven zitten. Oeps! Gelukkig is dit probleem makkelijk op te lossen door ze bij te tekenen. Pfieuw!

2. Te donkere foundation kopen
Door het slechte licht in de Drogisterij, kan het zijn dat je per ongeluk de verkeerde kleur foundation koopt. En omdat je oude net op is, moet je kiezen tussen of de te donkere kleur dragen of niks dragen. Dilemma...

3. Mascara met open mond aanbrengen
Oh, wat een gekke gezichten maken we als we onze mascara op doen! Van een open mond om je mascara op je bovenwimpers aan te brengen, tot een onderkin om de onderwimpers te voorzien van een laagje mascara. Not cute.

Bron
4. Wattenstaafje nat maken met speeksel
Het is gewoon pure gemak om je wattenstaafje nat te maken met je speeksel, dan met water. Bovendien verwijdert speeksel make-up foutjes beter dan water.

5. Nagellak eraf pulken
Als je in een saaie les zit en je toevallig ziet dat je nagellak begint te chippen, kan je het gewoon niet laten om je nagellak eraf te pulken. En daarna baal je ervan, omdat je nagels niet meer mooi gelakt zijn. Iedere keer weer.

6. Te lui zijn om je kwasten te wassen
Als je ergens leest dat iemand iedere week haar kwasten wast, kan jij alleen maar denken: 'Waar haalt diegene de tijd vandaan?'. Jij doet er gerust 1 maand over voordat jij je kwasten weer eens een keer wast.

Doe jij deze dingen ook?

Have a nice day!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dankjewel dat je reageert! Ik zou op alle reacties zo snel als mogelijk proberen te reageren!