19 januari 2015

Logo's met een verborgen boodschap

Hey meiden<3

Het maakt niet uit waar je bent, overal kom je wel een bekend logo tegen. Is het niet het logo van de Mc Donald's, dan is het wel het logo van Unilever. Je zou denken dat het een gewoon logo is, Maar achter vele zit er een verborgen boodschap achter. Kijk je mee?

Amazon

 
 
 
 De gele pijl stelt niet alleen een smiley voor, het stelt ook een pijl van 'A' tot 'Z' voor. Daarmee wil Amazon uitdrukken, dat ze alles van 'A' tot 'Z' te koop is.

 
Mc Donald's
 
 
De letter 'M' van Mc Donald's is zo gemaakt, omdat het de eerste letter van het fastfood merk is. Omdat het door de jaren heen het er zo ingeburgerd is, hebben ze het nooit meer veranderd. Daarom is het ook al jaren hetzelfde.
 
Unilever
 
 
Als je goed kijkt zie je in de 'U' van het merk allemaal symbolen. Je ziet bijvoorbeeld een wortel in de 'U', dit staat voor het eten, die het merk levert. En zo staan alle symbolen in de 'U' voor een product dat Unilever levert.
 
Tour de France
 
 
 
het logo van de Tour de France lijkt heel erg simpel, zonder boodschap. Maar als je goed kijkt zie je dat het gele rondje en de 'O' een fiets vormen. De 'R' stelt een wielrenner voor.
 
 
LG
 
 
Een gezichtje in het roze rondje wist je misschien al. Wat je misschien nog niet weet is dat de neus van het gezichtje de 'L' van LG voorstelt en het witte half rondje een 'G' voorstelt.

Adidas
 
 Bron
 
De strepen die in het logo zitten vormen een berg. Adidas belooft de sporter heel veel doelen te bereiken.
 
Olympische spelen
 
 
Het logo van de Olympische spelen zijn gekleurde, met elkaar verbonde ringen. De kleuren van de ringen zijn gekozen, omdat ieder land mindestens 1 kleur in zijn vlag heeft. En de verbonde ringen staan voor de verbondenheid tussen de werelddelen.
 
Toblerone
 
 
In het logo van het merk Toblerone zie je natuurlijk wel een berg. Maar in de berg zit ook een boodschap! In de berg zie je (als je goed kijkt) een beer. Toblerone komt uit Bern en die stad staat bekend als 'de stad van de beren'.
 
wist jij de boodschap achter deze merken al? En ken jij nog Meer merken met een verborgen boodschap?

Liefs<3

 Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel dat je reageert! Ik zou op alle reacties zo snel als mogelijk proberen te reageren!