5 januari 2015

10 beauty hacks

Hoi girls<3

Life hacks zijn dingen die je leven makkelijker maken. En wie houdt daar nou niet van? Maar life hacks zijn nog leuker als ze iets met beauty te maken hebben. Vandaag heb ik 10 beauty hacks voor je verzameld, die je (misschien) nog niet kende. Have fun!


Beauty hack 1: Conditioner als scheergel gebruiken
Als je je benen scheert met conditioner, zullen je benen veel zachter aanvoelen als dat je ze met scheergel scheert. Bovendien is conditioner veel goedkoper!

Beauty hack 2: Plakband voor een perfecte wing
Als je een klein stukje plakband naast je oog plakt, kan je heel makkelijk een wing maken. En bovendien: als je de plakband gelijk plakt, worden je wings ook gelijk.

Beauty hack 3: Oude eyeliner pen als 'kwastje' voor je gel-eyeliner
Vindt je gel-eyeliner moeilijk aan te brengen met een kwastje? Gebruik dan het vilten stukje van je eyeliner pen als 'kwastje'.

Beauty hack 4: Wallen wegwerken
Je hoeft echt geen 4 lagen foundation over je wallen te doen om ze weg te werken. Nee het gaat veel makkelijker als je eerst een primer, dan concealer en als laatste een beetje BB cream er overheen.

Beauty hack 5: Gebruik een oogschaduwbasis
Geloof me, als je een oogschaduwbasis gebruikt blijft je oogschaduw (en vooral eyeliner) langer zitten. En bovendien hoeft een oogschaduwbasis niet duur te zijn, ik heb de mijne van Essence voor maar 2.59€. Ook gaan ze heel lang mee, omdat je elke keer een klein beetje gebruikt

Beauty hack 6: Witte lipliner
Omrand je lippen eerst met witte lipliner, voordat je lipstick opdoet. De witte lipliner zorgt ervoor dat je lipstick langer blijft zitten

Beauty hack 7: Verwarm je wimperkruller
Je wimpers blijven langer gekruld als je ze even warm maakt met je föhn. Zet je föhn op de laagste stand en blaas ongeveer 15 seconden warme lucht op je wimperkruller. Voel voor de zekerheid of deze niet te warm is en dan kan je je wimpers krullen.

Beauty hack 8: Koud water na het douchen
Als je bijna klaar bent met douchen, kan je de kraan op koud water zetten. Het is niet prettig, maar het koude water zorgt voor een betere doorbloeding van je lichaam en dat je haarschubben sluiten.

Beauty hack 9: Tandpasta voor de roze waas op je nagels na het dragen van roze nagellak
Iedereen herkend het wel, je hebt een mooie roze kleur een tijdje op je nagels gehad en als je deze erafhaalt zijn al je nagels roze. Die roze waas kan je eraf halen door een beetje whitnig tandpasta op je nagels te smeren en 10 minuten te wachten. Daarna haal je het eraf en je nagels zijn weer pretty!

Beauty hack 10: Warm bad voor je mascara
Als je mascara bijna op is, maar je geen zin hebt om nieuwe te kopen, kan je het laatste beetje wat in je mascara zit vloeibaarder maken, door je mascara in een kommetje met heet water te doen. Zo kan je hem nog wat langer gebruiken!

Ken jij nog meer beauty hacks?

Tot de volgende keer meiden<3
Bron en bron

2 opmerkingen:

Dankjewel dat je reageert! Ik zou op alle reacties zo snel als mogelijk proberen te reageren!