29 december 2014

5 dingen die slecht zijn voor je huid

Hey girls❤️

Soms doen we onze huid dingen aan, die heel slecht zijn. Maar je staat er op dat moment niet bij stil. Vandaag ga je er achter komen, dat je onmiddellijk moet stoppen met lang en heet douchen en dat je meer water moet drinken. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!
 


1. Lang en heet douchen
Lang en heet douchen zorgt ervoor, dat het bovenste laagje van de opperhuid eraf gaat. En dit zorgt dan voor een droge en schilferige huid. Het is dus beter al je doucht met lauwarm water en je na het douchen een goede bodylotion gebruikt.
 
2. Haarproducten
Spuit voorzichtig je haarlak in je haar! Niet lukraak spuiten, omdat haarproducten heel slecht voor je huid zijn! Haarlak (bijvoorbeeld) verstopt je poriën en verstopte poriën zorgen voor puistjes.
 
3. Te weinig water drinken
Water hydrateerd je huid en zorgt er natuurlijk ook voor dat je niet uitdroogd. Bovendien is het ook goed voor je haar, hersenen, hart, longen en nog veel meer! Drink ongeveer 1.5 liter water per dag en je gaat merken, dat je huid er beter uit gaat zien!

4. Slapen met make-up op
Hoe moe je ook bent, als je te lui bent om je make-up eraf te halen, kunnen je poriën verstopt raken en zelfs een ontstoken oog krijgen. Niet fijn dus!
 
5. Te weinig slaap
Minimaal 8 uur slaap per dag, zorgt ervoor dat je huid de kans heeft zichzelf te herstellen en hydrateren. Als je te weinig slaapt, heb je kans op een doffe huid en (hier is ie alweer) verstopte poriën.

Welke dingen die slecht zijn wist jij nog niet?

Liefs,
 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Dankjewel dat je reageert! Ik zou op alle reacties zo snel als mogelijk proberen te reageren!