24 november 2014

What to do als je een bad hair day hebt?

Hoi girls!

Iedereen herkend het wel, een bad hair day hebben. Niets is minder leuk dan dat. Maar hoe kan je het nou verbergen en ook voorkomen? Ja je leest het goed! Een bad hair day kan je voorkomen! In dit artikel geef ik mijn gouden tips. Lees snel verder. 


De gouden tips om een bad hair day te voorkomen:

Ga niet met nat haar slapen
Hoe verleidelijk het ook is. Ga niet met nat haar slapen! Föhn eerst je haren droog voordat je gaat slapen. Geloof me, anders staan je haren de volgende ochtend alle kanten op, heb je enorme klitten en je haar pluist zo erg, dat je op een poedel lijkt ;)

Was je haar niet met te heet water en teveel shampoo
Dit droogt je haar heel erg uit en daardoor kan het zijn dat je elke dag een bad hair day hebt! Als je een nieuwe shampoo koopt, let er dan op dat er geen sodium laureth sulfate in zit. Dit droogt namelijk je haren extreem uit. Maar jammer genoeg zit dit in heel veel shampoo's. Als je geen shampoo zonder sodium laureth sulfate vind (SLS) zorg er dan voor dat je een goede verzorgende conditioner gebruikt.

Maar als het al te laat is helpen de tips hierboven natuurlijk niet meer;) Maar om er dan toch het beste van te maken, kun je de tips hieronder proberen. Ik wens je heel veel succes!

 
Doe je haar in een staart, knot of vlecht
Het meest voor de hand liggende, maar ook de meest effectieve. Als je je haar in een staart (of knot of vlecht) doet verdwijnt je bad hair day direct. Heb je een rare knik in je haar? Doe dan je haar in een knot of vlecht, zo zie je de vervelende knik niet.

Pluizig haar?
Dan kan je een anti-pluis serum in je haar doen. Maar gebruik dit met mate! Je wil natuurlijk niet dat je haren vet lijken!

Droogshampoo!
Als je wakker word met coupe de la vet, spuit dan een beetje droogshampoo in je haar. Maar let wel op dat je droogshampoo geen witte waas in je haar achter laat. Hoe je erachter komt of een droogshampoo een witte waas achter laat? Proberen, proberen en nog eens proberen! Ook kan je verschillende reviews lezen. Hoe je een droogshampoo gebruikt? Heel simpel,
 1. Kam je haar goed door, zorg ervoor dat er geen klitten meer in zitten.
 2. Maak een scheiding, zoals je gewend bent, in je haar.
 3. Spuit een beetje droogshampoo op je scheiding, aan de zijkanten van je haar en als je een pony hebt, een beetje op je pony.
 4. Laat alles goed intrekken. In de tussentijd kan je je tanden poetsen, of je make-up bijwerken.
 5. Ga dan met je handen door je haar of borstel het nog een keer door en you are ready to go!
Hebben mijn tips je geholpen? Heb jij nog een gouden tip voor anderen?

Liefs,
Indy

Bron en Bron


2 opmerkingen:

 1. Handige tips! Denk dat alle vrouwen wel eens een bad hair day hebben, echt schreklich.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, verschrikkelijk! Ik wens het daarom ook niemand toe!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je reageert! Ik zou op alle reacties zo snel als mogelijk proberen te reageren!