5 november 2014

Hoe te combineren: de plaid blouse

Hoi meiden! Sorry voor deze late post, maar ik had het erg druk!

De plaid blouse is niet meer weg te denken, bijna iedereen heeft een plaid blouse in haar kast of wil er 1 hebben. En het beste aan de plaid blouse, is dat hij op heel veel verschillende manieren te dragen is.

Een skinny jeans
De meest voor de hand liggende manier om je plaid blouse te combineren, is op een skinny jeans. Draag onder je blouse een wit hemdje en laat hem los hangen. Wat ik de mooiste combo vind? Een plaid blouse met een lichte jeans. Lekker casual!
 
 
Een ripped jeans
Wil je een hele stoere uitstraling? Probeer de plaid blouse op een ripped jeans! Tip: sla de broekspijpen om voor een casual effect.
 
 
 
Een zwarte broek
Wat ikzelf ook een leuke combinatie vind, is een plaid blouse met een zwarte broek. Het staat chic maar stoer tegelijk. Je kan dit prima naar een restaurant aan! Try it!
 
 
Een shortje
De zomer is dan wel voorbij, maar als het warmer wordt, trek ik deze combo zeker aan. Tip: doe de blouse in je broek, zoals op dit plaatje:
 
 
Om je heupen
What to do als je het te warm krijgt? Je hebt geen ruimte over in je tas, om hem in te doen. Knoop gewoon je blouse om je heupen! Heel mooi en makkelijk! Dit vind ik ook leuk op een shortje.
 
 
Met een ketting
Wil je toch dat je een girly uitstraling krijgt? Doe dan een mooie ketting om je nek! Als je voor een lang exemplaar kiest, laat je blouse dan los.
 
 
Hoe combineer jij jouw plaid blouse het liefst?
 
Until next time girls!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel dat je reageert! Ik zou op alle reacties zo snel als mogelijk proberen te reageren!